Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 2 tot 8 september

Naar aanleiding van het vertrek van Proximus-CEO Dominique Leroy naar concurrent KPN en het onderzoek dat loopt naar de verkoop van haar pakket aandelen een maand geleden, is Stefaan De Clerck, voorzitter van de Raad van Bestuur van Proximus, te gast. Hoeveel mag de CEO van een overheidsbedrijf verdienen? En wat met het aangekondigde banenverlies bij Proximus?

 

 
Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete maken op deze 105de dag na de verkiezingen (en zonder regering) de balans op van de stand van het land. Ze doen dat met de hulp van politiek analisten Carl Devos (UGent) en Alain Gerlache (RTBF), Kris Peeters (CD&V), en Valerie Van Peel (N-VA). Kan een regering in lopende zaken het oplopend begrotingstekort de baas? En wat met de gevolgen van de brexit?
 
 
Meyrem Almaci is opnieuw kandidaat is voor het voorzitterschap van Groen. Zij neemt het op tegen Vlaams fractieleider Björn Rszoska. Welke lessen trekt Groen uit de verkiezingsresultaten van 26 mei? En lukt het om met bekende gezichten echt te vernieuwen?
 
 
Hoe staat het volgens Peter Van den Bempt bij onze Rode Duivels de dag voor hun wedstrijd tegen Schotland? En we hebben het uitgebreid over racisme in het voetbal, naar aanleiding van het incident met Romelu Lukaku.
De zevende dag Seizoen 2019 Afl.20 van 37 115 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

 1. Dominique Leroy
 2. De stand van het land
 3. 30 jaar Kommil Foo
 4. Groen kiest voorzitter
 5. Spectaculairste sportbeelden van de week
 6. Sportnieuws
 7. Racisme in het voetbal
 8. Filmfestival Oostende
 9. 30 jaar Kommil Foo
 10. Lactose, gluten en co
 11. Politiek poëet Stijn De Paepe

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.