Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 6 tot 12 januari

Australië blijft branden. Onze verslaggever Steven Decraene is net geland, we praten rechtstreeks met hem.

Maandag gaan de beide informateurs Coens en Bouchez langs bij koning Filip. Hoe ver staan we nu met de federale regeringsvorming? En wat wordt de volgende stap? Vragen voor Waals minister Jean-Luc Crucke van MR en oud-informateur Johan Van de Lanotte.

Het Autosalon gaat zijn eerste weekend in. De Vlaamse en Brusselse ministers van Mobiliteit, Lydia Peeters (Open VLD) en Elke Van den Brandt (Groen), komen naar de studio.

Club Brugge gaat een nieuw stadion bouwen vlak naast het huidige Jan Breydelstadion. We krijgen tekst en uitleg van de voorzitter van Club Brugge, Bart Verhaeghe. Op het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Antwerpen praat Karl Vannieuwkerke met Sven Nys.

Welke gevolgen heeft de opgelopen spanning rond Iran voor de wereldpolitiek? Zijn we aan een oorlog ontsnapt? En waar blijft de Europese stem in dit verhaal? We debatteren erover met oud-topdiplomaat Johan Verbeke (Egmont Instituut), Jonathan Holslag (VUB) en Chams Eddine Zaougui (Midden-Oostenexpert).

De media smulden deze week van Meghan en Harry. Hun stap opzij –de Megxit- lokt alom commentaar uit. Royalty-watcher Jo De Poorter en HLN-journaliste Nadine Van der Linden geven hun mening.

De film ‘All of us’ ging afgelopen week in première. Regisseur Willem Wallyn en actrice Barbara Sarafian zijn onze gasten.

Onze muzikale gasten zijn Erik & Sanne. 30 jaar staan ze op de planken. Het duo brengt ‘Veel te mooi’ en ‘Aan m’n darling’.

Het Laatste Woord is deze week voor Bart Verbeeck.

De zevende dag Seizoen 2020 Afl.1 van 35 117 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

 1. Bosbranden Australië
 2. Autosalon
 3. Muziek van Erik & Sanne
 4. Federale formatie
 5. Stadion Club Brugge
 6. BK veldrijden
 7. Meghan & Harry
 8. Muziek van Erik & Sanne
 9. Conflict Iran
 10. All of Us
 11. Het Laatste Woord van Bart Verbeeck

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.