Ga meteen naar video

Terugblik op de week van 8 tot 14 februari

Dit weekend zijn de kappers weer aan de slag. En ook de vaccinatiecentra beginnen er volgende week aan, al gaat het om een behoedzame start. Een gesprek met Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V).

Over de vaccins en de vaccinatiestrategie blijven er twijfels bij een aantal mensen, ook bij medici. Een debat met dokter Hilde De Smet, Ann De Meulemeester (algemeen directeur Familiehulp), Sam Brokken (lector gezondheidswetenschappen PXL) en vaccinoloog professor Pierre Van Damme (UAntwerpen).

De affaire rond de financiering van Open VLD politica Sihame El Kaouakibi doet vragen rijzen over het systeem van partijdotaties. Gaat er te veel geld naar de politiek? En zal er nu wél iets gebeuren? Een debat met Wouter De Vriendt (Groen), Franky Demon (CD&V), Raoul Hedebouw (PVDA) en Chris Janssens (Vlaams Belang).

K3 gaat op zoek naar een nieuw groepslid, en dat kan ook een jongen zijn! Tijd voor een babbel met Gert Verhulst van Studio 100. En met Klaasje.

De plannen voor de bouw van een nieuwe ingang en paviljoen aan het Gentse Gravensteen zorgen voor discussie. Een gesprek met Sami Souguir (Gents schepen van cultuur, Open VLD), Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) en bezorgde Gentenaar Ben Van Alboom.  

De zevende dag Zondag 14/02 118 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Vaccinatie
  2. Contactopsporing
  3. Vaccinatie
  4. Gabriel Rios
  5. K3
  6. Partijfinanciering
  7. Gabriel Rios
  8. Strijd om het Gravensteen
  9. Albatros

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.