Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 13 tot 19 september

Mondmaskers en coronapas: hoever gaat de versoepeling en kunnen we opnieuw ‘normaal’ gaan leven? We praten met minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

De Vivaldi-regering staat voor spannende weken, de begroting moet kloppen. Een gesprek met vicepremier en minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V).

Gas- en elektriciteitsprijzen zijn flink gestegen, de facturen lopen op. En wie zal dat betalen? Minister voor Energie Tinne Van der Straeten (Groen) is onze gast. Schuiven mee aan tafel: Bert Wollants (Kamerlid N-VA), Simon November (Test Aankoop) en Gerrit Jan Schaeffer (Energyville).

Het WK wielrennen begint. We gaan live naar Maarten Van Gramberen aan de start van de tijdrit bij de elite mannen in Knokke-Heist. En we praten met de burgemeester van Brugge, Dirk De fauw (CD&V), over de impact van het WK op zijn stad.

Wereld Alzheimer Dag op 21 september. We brengen een reportage over een dagopvangcentrum voor mensen met jongdementie. En we praten met Ronny Van de Vijver en Els Lyphout. Hij kreeg de diagnose fronto-temporale dementie, zij is zijn partner en mantelzorgster. Ook Jurn Verschraegen schuift mee aan tafel, hij is directeur bij het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.

En maandag starten de hogescholen. Verpleegkunde doet het goed, we praten met Marijs en Lander, twee enthousiaste studenten.

Novastar is onze muzikale gast, Joost Zweegers brengt live zijn nieuwe single ‘Deep Are The Eyes’.

De Munt brengt ‘The Time of Our Singing’, de nieuwe opera van Kris Defoort. We praten met hem en met sopraan Claron McFadden.

De zevende dag Zondag 19/09 118 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

 1. Vaccinatie
 2. Covidpas
 3. Coronacrisis
 4. Mondmaskers
 5. Verpleegkunde
 6. Wereld Alzheimer Dag
 7. Novastar
 8. Begroting
 9. Voetbal
 10. WK wielrennen
 11. Energie
 12. Novastar
 13. 'The Time of Our Singing’

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.