Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 20 tot 26 september

Natuurlijk volgen wij zondag het WK wielrennen op de voet. We gaan live naar de supportersclub van de Belgische kopman Wout van Aert. En we praten met oud-wereldkampioen Johan Museeuw.

De Vivaldi-regering is één jaar aan de slag en lijkt soms een heus kibbelkabinet. Hoe slagkrachtig is de ploeg van premier De Croo nog? De komende begroting belooft alvast stevige discussies op te leveren. Een gesprek met twee vicepremiers, Vincent Van Quickenborne en Petra De Sutter.

Verkiezingszondag in Duitsland. Wie wordt de opvolger van Angela Merkel? En welke stempel heeft Merkel tijdens haar lange regeerperiode gedrukt? Vragen voor oud-premier Yves Leterme en journaliste Katrin Matthaei.

De recente onthullingen over het PFOS-milieuschandaal jagen een schokgolf door de Vlaamse politiek. Wie wist wat wanneer, en hoe zit het met de politieke verantwoordelijkheden? Een debat met vier Vlaamse parlementsleden: Wilfried Vandaele, Hannelore Goeman, Tinne Rombouts en Filip De Winter.

Wie is bang voor de boze wolven? Vrijdagavond waren er 3.000 deelnemers aan de Grote Boze Wolventocht. Probleemwolven of niet? We praten met Jan Loos van vzw Welkom Wolf en met Jo Brouns, burgemeester van Kinrooi.

Ramses De Craene brengt een artistiek eerbetoon aan zijn vader Wim (“Hier laat ik je los Wim”), in de culturele centra en op ons podium.

Nele Bauwens komt vertellen over haar nieuwste solo cabaretvoorstelling, waarmee ze vanaf volgende week op tournee gaat.

De zevende dag Zondag 26/09 117 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Begrotingsonderhandelingen
  2. Verkiezingszondag in Duitsland
  3. Wim De Craene
  4. Wolven
  5. WK wielrennen
  6. PFOS-schandaal
  7. Nele Bauwens

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.