Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 11 tot 17 oktober

Na de ‘State of the Union’ van premier De Croo en het geanimeerde begrotingsdebat in de Kamer is het tijd voor een stand van zaken. Kijken we naar een doorstart van de Vivaldi-coalitie? Wie heeft zijn slag thuisgehaald, wie heeft moeten toegeven? En is het inderdaad de middenklasse die zal mogen betalen? We vragen het achtereenvolgens aan MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, voorzitter van Vooruit Conner Rousseau en N-VA-voorzitter Bart De Wever.

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) schreef een boek: ‘Van hol naar vol. 10 wake-upcalls voor christendemocraten’. Welke richting wil hij uit met zijn partij? En is dat een andere richting dan die van huidig voorzitter Joachim Coens?

Het proces Bart De Pauw beroert de gemoederen. Is dit het proces dat niemand echt wilde? Of worden hier toch bakens verzet? In onze studio De Morgen-journaliste Eline Bergmans en Annelies d’Espallier, ombudsvrouw Gender bij de Vlaamse Ombudsdienst.

Wouter Deprez gaat de boer op met zijn nieuwe voorstelling ‘Speech’, er verschijnt ook een gelijknamig boek. Speech is een ode aan de taal, waarbij Deprez veel zijpaden bewandelt, om toch weer te landen bij grappige en ontroerende familieverhalen.

De groep Madou treedt live op in de Zevende Dag. Een opmerkelijke comeback na veertig jaar, met intussen twee generaties muzikanten op het podium.

Xander Vercammen is de eerste Belg die ons land vertegenwoordigt in skicross op het hoogste niveau. Hij mikt op de komende Winterspelen van februari 2022 in Peking.

De zevende dag Zondag 17/10 117 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Begrotingsdebat
  2. Madou
  3. Proces De Pauw
  4. Sportnieuws
  5. Skicross
  6. Christendemocratie
  7. Madou
  8. Wouter Deprez

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.