Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 23 tot 29 mei

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) komt naar de studio. Heeft zijn Vlaamse Regering nog een stikstofakkoord of niet? En wat heeft zijn bezoek aan Davos opgeleverd?

Onze bedrijven vinden geen nieuwe werknemers meer, de arbeidsmarkt staat in brand. Ligt de oplossing bij gerichte migratie? Of moeten er toch meer inactieve mensen naar een job worden geleid? Een debat met Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V), Lynn Decraene (manager talentwerving bij Decathlon), Gerda Torck (HR-directeur bij Renson) en Philippe Diepvents (directeur studiedienst Vlaams ABVV).

Dendermonde is zondag in de ban van het Ros Beiaard, een aloude traditie, maar wat betekent die vandaag nog voor de Dendermondenaren? We praten met Peter Goossens (hij kwam speciaal overgevlogen uit de States) en Maarten Van Damme (hij was de vorige keer één van de vier Heemskinderen).

De oorlog in Oekraïne duurt voort, Russische troepen zijn volop in de aanval in de Donbas. Een stand van zaken door Jan Balliauw in Oekraïne. Michel Hofman is stafchef van het Belgisch leger, hij is onze studiogast.

Over het proces Johnny Depp vs. Amber Heard praten we met Hilde Van den Bulck, specialiste in media en celebritycultuur (Drexel University, Philadelphia).

Maandag begint de finaleweek van de Koningin Elisabethwedstrijd voor cello. De Belgische Stéphanie Huang is bij de laatste twaalf. Een gesprek met de vliegende reporter van Klara, Clara De Decker, en met cellostudent Emiel Vertongen.

De vrouwenploeg van Club Brugge is op zoek naar een menstruatiecoach. Over topsport bij vrouwen en de impact van maandstonden op hun prestaties praten we met atlete Hanne Claes en met Elke Van den Steen, medisch coördinator van de Red Flames.

Onze muzikale gast is Milow, ‘Nice To Meet You’ is de titel van zijn nieuwe album.

De zevende dag Zondag 29/05 118 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

 1. Cannes
 2. Stikstofdebat
 3. Ros Beiaard
 4. Stikstof
 5. Arbeidsmarkt
 6. Milow
 7. Sport
 8. Depp vs. Heard
 9. Oorlog in Oekraïne
 10. Milow
 11. Koningin Elisabethwedstrijd

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.