Ga meteen naar video

Prinses Diana is altijd een obsessie geweest voor de roddelpers

Prinses Diana zou dit jaar 60 geworden zijn. Ze zou wellicht de fiere grootmoeder zijn van al vijf kleinkinderen en ze zou zeker diep ongelukkig geweest zijn over de ruzie tussen haar twee zonen.

Deze tweedelige documentaire vertelt het levensverhaal van een van de meest opgejaagde personen uit de geschiedenis. Met nooit eerder gehoorde getuigenissen, zelden vertoonde archiefbeelden, foto's en brieven van degenen die het dichtst bij haar stonden, worden we ondergedompeld in de iconische momenten uit het leven van de prinses.

Het is het verhaal van de timide kleuterleidster die uitgroeit tot de wereldwijde superster, maar evengoed dat van de getormenteerde vrouw en echtgenote in een liefdeloos huwelijk. Diana is altijd een obsessie geweest voor de roddelpers, zelfs tot haar dood in de nacht van 30 op 31 augustus 1997 bij een verkeersongeval in Parijs, opgejaagd door de paparazzi.

En toch groeide de prinses van de harten uit tot een humanitair icoon met tal van doelen die ook vandaag nog een impact hebben.

Diana Seizoen 2021 Aflevering 2 40 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Human Interest Docu Beschikbaar tot maandag 29/11

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.