Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Ferry

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser.

Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

Misdaadthriller van Cecilia Verheyden (prequel van het eerste seizoen van de tv-reeks 'Undercover') (2021), met Frank Lammers (Ferry Bouman), Elise Schaap (Daniëlle van Marken), Huub Stapel (Brink), Raymond Thiry (John Zwart) en Monic Hendrickx (Claudia Zwart-Bouman).

Films 2021 105 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.