Ga meteen naar video

Wat verbergt Pieter voor zijn familie en vrienden?

Nadat Flo overvallen wordt door een mysterieuze jongen vermoedt ze dat haar buurjongen Pieter iets te verbergen heeft, en ze zweert om hem te ontmaskeren.

Kenza krijgt de opdracht haar ongehoorzame neefje, Basim in de gaten te houden. Ondanks zijn hoogtevrees wordt Pieter uitgedaagd door Soufian om de Black Building te springen.Flo zet de achtervolging van Pieter in.

Kenza wil het imago van Marokkanen verbeteren en probeert Basim in toom te houden, maar Basim wil zijn pranks kunnen uitvoeren en besluit zijn vervelende nichtje af te schudden.

Pieter gaat de uitdaging om de Black Building te springen aan, maar wordt daarbij samen met Soufian gespot door Flo en Basim.

Flo en Basim gaan op onderzoek uit en ontdekken Soufians crimineel verleden. Onschuldige Kenza raakt door Basims kattenkwaad in de problemen en moet zich nu zelf uit de nesten zien te werken.

Pieter en Soufian ontsnappen op het nippertje aan de politie, maar niet zonder ernstige gevolgen: een baksteen valt op Marilijn.

Vanwege het ongeval met de baksteen wil Pieter stoppen met parkour. Net wanneer Soufian hem het meest nodig heeft, laat Pieter hem zitten.

Kenza belooft Basim voor een dag met rust te laten, maar merkt dat hij zich geheimzinnig begint te gedragen.

Ondanks zijn voornemen gebruikt Pieter toch parkour om onrecht te bestrijden. Flo en Basim vatten hem daarbij op het verkeerde moment en zien hem aan als crimineel.

Hoodie Compilaties seizoen 1 Aflevering 1 Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Beschikbaar tot 01/06/2023

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.