Ga meteen naar video

Flo en Basim willen team Hoodie weer opstarten

Flo en Basim willen team Hoodie weer opstarten, maar Pieter heeft enkel interesse in het vinden van de verdwenen Soufian, en achterhalen wat die met de dood van Isa te maken heeft. Bovendien lijkt Vrijbeek misdaadvrij, tot een baksteen met een briefje door de ruit bij Basim daar verandering inbrengt.

Flo probeert een relatie met Pieter op te bouwen, maar die is voornamelijk met Isa's dood bezig. Dorien spoort Pieter onbewust aan om niet los te laten en verder naar Soufian te zoeken. Basim, Flo en Kenza onderzoeken de brief van de steenwerper. De tag op de brief wijst in de richting van wie vermoedelijk de dader is: Soufian.

Team Hoodie is back, maar nog niet helemaal in vorm. Flo beseft dat Pieter hen niet als een koppel beschouwt. Basim is constant doodsbang sinds de baksteen door zijn raam, wat de zoektocht naar Soufian bemoeilijkt. Dorien ontdekt dat Hoodie weer actief is, als de steenwerper Hoodie openlijk uitdaagt met een filmpje op de Hoodie-wall.

Team Hoodie wil achter de steenwerper aan, maar dat moet tijdens schooluren. Flo overtuigt Pieter om ook Dorien in te schakelen, maar eerst wil Pieter nog alleen met Soufian kunnen praten. De steenwerper slaagt erin Pieter puur op snelheid af te schudden, want hij kan blijkbaar geen parkour: de steenwerper is dus toch niet Soufian.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 1 44 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.