Ga meteen naar video

Team Hoodie vindt Soufian

Team Hoodie vindt Soufian, maar helaas weet die ook niet waar Flo is, want Roche en Cas zijn met haar gevlucht en houden haar op een onbekende locatie gevangen. Samen met Basim en Kenza komt Pieter tot een vreselijk besef: om Flo te redden, zullen ze moeten samenwerken met Soufian. 

Elke maakt zich steeds meer zorgen over haar dochter. Basim en Kenza misleiden haar, zodat ze Flo tijdens de schoolpauze kunnen bevrijden. Pieter walgt van Soufian, maar Soufian wil echt helpen met een uitgekiend plan om Flo te bevrijden. Dat lijkt goed te gaan, maar Dorien bemoeit zich waardoor de boel dreigt te ontploffen. 

Met het benefiet in aantocht, heeft het team steeds meer moeite om Flo's ontvoering geheim te houden. Pieter ziet geen andere mogelijkheid meer dat alles opbiechten bij Dorien om Flo vrij te krijgen, maar Kenza ontdekt net op tijd hoe ze Roche en Cas kunnen vinden. Maar blijkbaar zijn er heel wat meer Pitters in het spel ondertussen. 

Het team staat klaar om Flo te bevrijden, maar Pieter wil niet meer als Hoodie optreden. Flo is dan wel 'ontvoerd', ze is nog steeds kwaad op Pieter omdat hij haar als lokvogel gebruikte. De grote reddingsactie verloopt niet helemaal zoals ze hadden gehoopt. Verschillende leugens worden blootgelegd, en Dorien stelt vragen over de link tussen Flo en Hoodie.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 12 42 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.