Ga meteen naar video

Flo begrijpt steeds beter wat er binnen het team speelde

Flo houdt zich voornamelijk bezig met het benefiet, maar begrijpt langzamerhand steeds beter wat er binnen het team speelde. Ook Pieter is kwaad op Flo als hij de waarheid over haar 'ontvoering' hoort, maar Kenza en Soufian maken hen duidelijk dat ze samen horen. Dorien komt Hoodie ondertussen steeds dichter op de hielen.

Flo, Pieter en Soufian verbergen zich in een vrachtwagen voor Dorien, maar het besef groeit dat die niet zonder Hoodie zal vertrekken. Pieter wil dat Soufian zich aangeeft als Hoodie, maar Soufian onthult meer over Isa's dood, waardoor Pieter van mening verandert. Basim en Kenza proberen Dorien af te leiden, maar ze heeft de list door en betrapt Hoodie.

Pieter kan niet anders dan Flo laten afvoeren, maar wil haar vastbesloten vrij krijgen. Het oppakken van Flo maakt diepe indruk in het team en in de wijk. Pieter slaagt erin Dorien te overtuigen om Flo nog naar het benefiet te laten gaan. TJ is inmiddels vrij en chanteert Soufian met een gemeen plan... het inkomgeld van het benefiet stelen. 

Basims optreden op het benefiet is een groot succes, maar dan slaat Soufian toe. Pieter moet nog één keer Hoodie worden om de diefstal te verhinderen, en ontdekt dat TJ en zijn ketten Soufian in de tang hebben. Wanneer Hoodie zelf ook in hun handen valt, rest er de rest van het team nog maar één redmiddel: Dorien om hulp vragen.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 13 44 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.