Ga meteen naar video

Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen

Flo wil Pieter overtuigen om op conditie te trainen, maar werkt zichzelf in de nesten met de organisatie van het benefiet voor een uitgebrande school in Pitberg. Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen. Intussen ontdekt Pieter dat Soufian niet helemaal van de radar verdween, want blijkbaar nog contact heeft met zijn broertje. Pieter zoekt geobsedeerd naar Soufian in plaats van naar de steenwerper. 

Het team vraagt zich af of ze nog op hem kunnen rekenen. Aangespoord door Kenza vraagt Basim Ghalib Baba op te treden op het benefiet. Flo probeert Pieter weet in het team te krijgen, maar die laat verbeten weten dat hij Soufians spoor volgt... naar Parijs. Pieter lijkt geen interesse te hebben in de steenwerper en zoekt Soufian in Parijs. De gekwetste Flo worstelt met haar gevoelens voor Pieter, en probeert de steenwerper zonder hem te zoeken. Net wanneer Pieter Soufian vindt in het verre Parijs, en hem woedend confronteert met zijn aandeel in de dood van Isa, slaat de steenwerper weer toe... bij Dorien.

Pieter wil dringend naar Vrijbeek voor Dorien. Flo neemt zich voor hem eerlijk toe te geven wat ze voor hem voelt als hij terug is van Parijs. Basim is door het dolle heen wanneer Ghalib Baba hem wil helpen met zijn rap-carrière. Pieter wil Soufian nooit meer zien, maar beseft dat hij een parkour-trainer nodig heeft als hij de snelle steenwerper wil kunnen pakken.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 2 Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Beschikbaar tot 01/06/2023

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.