Ga meteen naar video

Soufians komst zorgt voor twijfel in het team

Het team wankelt wanneer Pieter plots samen met Soufian verschijnt. Basims angsten duiken weer op, en Flo vreest Pieter nu helemaal te verliezen. Pieter maakt duidelijk dat Soufian niet in het team komt, en hem enkel zal trainen. Maar wanneer de steenwerper gespot wordt neemt Soufian goedbedoeld de leiding in het team. 

Flo probeert vat te krijgen op Pieter, maar die heeft enkel gehoor voor Soufian. Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen, maar uitgerekend dan duikt de steenwerper op. 

Flo wil tonen dat ze de steenwerper kunnen pakken zonder Soufian, maar de steenwerper kan ontkomen en Soufian lijkt meer en meer onmisbaar voor Pieter. 

Flo en Pieter groeien eindelijk naar elkaar toe, maar volgens Kenza is er geen tijd voor romantiek. Basim zoekt erkenning voor zijn teksten. Door de training met Soufian wordt Pieter steeds met Isa's dood geconfronteerd. Soufian vindt het team te laf en spoort Pieter aan om het zonder hen tegen de steenwerper op te nemen.

Basim en Flo spotten de steenwerper, maar Pieter volgt Soufians advies om zonder teamoverleg informatie over de steenwerper op Doriens computer te zoeken. Het team gaat alleen achter de steenwerper aan, maar Basim komt in groot gevaar. Flo kan Pieter net op tijd bereiken, maar die kan niet anders dan Soufians hulp inschakelen.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 3 42 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.