Ga meteen naar video

Kan het team Pieter en Soufian uit elkaar krijgen?

Flo wil Pieter en Soufian uit elkaar krijgen, maar tot haar frustratie blijven ze samen trainen. Wanneer zij en Kenza echter vermoeden dat Soufian samenheult met de steenwerper, wil Flo net van de training gebruik maken om achter Soufians rug zijn ware aard te bewijzen. Intussen maakt Soufian Pieter duidelijk dat een superheld geen lief mag hebben.

Het team wil Soufian met een list ontmaskeren. Pieter speelt mee op voorwaarde dat ze Soufian nadien aanvaarden. Toch blijft Flo Soufian wantrouwen wanneer die slaagt voor de test. Pieter wil haar overtuigen met een kus en... met een gevaarlijk plan om de steenwerper te pakken. Ondertussen ontdekt Basim dat zijn rap succesvoller is dan verwacht.

Het team volgt schoorvoetend Soufians plan. Basim moet de steenwerper lokken, maar zijn angsten brengen hem in gevaar. Hoodie moet ingrijpen en Soufian moedigt hem aan om een gevaarlijke sprong te wagen. Flo wil Pieter uit bezorgdheid tegenhouden, maar daardoor mislukt de sprong. Ondertussen begint Kenza met andere ogen naar Soufian te kijken.

De vrienden zitten ingesloten en dreigen door Dorien gepakt te worden, maar dankzij Soufian kunnen ze vluchten. De vandaal ontsnapt ook, maar Basim ontdekt dat het TJ was, de vroegere kameraad van Soufian. Kenza krijgt steeds meer respect voor Soufian. Pieter vreest dat een relatie met Flo niet te combineren is met Hoodie zijn.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 4 42 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.