Ga meteen naar video

Flo probeert positiever over Soufian te zijn

Flo en Pieter besluiten om te focussen op TJ pakken, want pas daarna kunnen ze terug liefde toelaten. Basim en Kenza sluiten een deal zodat hij kan focussen op zijn raps, en Kenza op date kan gaan. Soufian weet hoe Pieter de identiteit van de steenwerper aan de politie kan geven, maar Pieter moet het wel verzwijgen voor Flo.

Soufian wil TJ pakken op zijn manier. Pieter gaat akkoord, maar het team komt meer en meer buitenspel te staan. Basim focust dan maar op zijn raps, en Flo op het benefiet, terwijl Pieter en Soufian hun plan finetunen. Kenza zoekt toenadering bij Soufian, maar TJ duikt vroeger op dan verwacht, en uitgerekend dan komt Pieters oude vijand terug: hoogtevrees.

Dankzij Soufian en Hoodie wordt TJ opgepakt door de politie. Het team is blij dat dit hoofdstuk afgesloten kan worden. Flo hoopt dat Hoodie nu tijd heeft voor het benefiet, maar Pieter zet haar op haar plaats. Bovendien hebben hij en Soufian een andere vrees: TJ herkende Soufian én weet dat Pieter Hoodie is, dus zal hij hen verlinken?

Het team wacht bang af tot na TJ's verhoor, in de hoop dat die Hoodie en Soufian niet verlinkt. Flo hoopt het team te overtuigen om Hoodie op het benefiet te krijgen, maar Kenza doet haar inzien dat de Hoodie-eed gerespecteerd moet worden. Tot Flo's verbijstering, en die van de rest van het team, blijkt Pieter zelf de eed te negeren.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 6 Later kijken Favoriet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Beschikbaar tot 01/06/2023

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.