Ga meteen naar video

Flo wil niks meer met Pieter te maken hebben

Pieter wil zijn overwinning vieren, maar wordt door zijn vrienden met zijn fout geconfronteerd. Pieter probeert voor iedereen goed te doen, maar maakt alles onbedoeld nog erger, zowel bij zijn team als bij Soufian. Kenza en Basim zijn ontgoocheld, Flo wil zelfs niks meer met Pieter te maken hebben, en Soufian lijkt plots van de aardbol te verdwijnen. 

Pieter wil Soufian zoeken, wat het team nog meer op hem doet afknappen. Flo wil het hoofdstuk Pieter voorgoed afsluiten, en maakt weer tijd voor Basim die ze op weg helpt met zijn raps. Die helpt haar inzien dat iedereen een laatste kans verdient. Pieter ziet zijn fout in en wil naar Flo om het goed te maken, maar net dan verneemt hij van Kenza waar Soufian is. 

Pieter is gekwetst wanneer hij ontdekt dat Soufian hem zomaar in de steek heeft gelaten. Hij wil zich excuseren bij Flo, maar ondertussen is het te laat voor haar. Ze moedigt Basim aan zijn spreekbeurt voor de klas te rappen, maar Basim gaat af als een gieter. Kenza probeert de vriendschappen nog te redden, maar Pieter respecteert Flo's wens en laat haar los. 

Pieter lucht zijn hart bij Flo, waardoor ze eindelijk beter begrijpt waarom Soufian zo belangrijk voor hem is. Ze besluit Pieter toch te helpen bij zijn zoektocht naar Soufian. Ondertussen werkt Basim zich met leugens over de rap steeds meer in de nesten bij Fadma. Wanneer Pieter Soufian vindt, stelt die het team voor een onaangename verrassing.

Hoodie Compilaties seizoen 2 Aflevering 7 44 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series Kinderen Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.