Kevin De Bruyne: Genie in Manchester

Video player inladen ...
Logo van een Kevin De Bruyne: Genie in Manchester Er heerst rust achter de geniale voetballer
Dit programma kan je enkel in de EU bekijken
lees minder

Kevin De Bruyne is het voorbije seizoen op een aantal momenten van dichtbij gevolgd door iemand uit zijn onmiddellijke omgeving.

 

Vrienden hebben Kevin met een camera gevolgd bij hem thuis, op de club, en voor en na belangrijke wedstrijden. Dat leverde persoonlijke, vaak verrassende en soms zelfs ontroerende beelden op.

 

Op het einde van het seizoen is Ruben Van Gucht dan zelf naar Manchester getrokken om Kevin op te zoeken. Hij heeft met hem gepraat over hoe zijn leven als topvoetballer eruit ziet en natuurlijk ook wat hij verwacht van het komende WK voetbal.

 

Ruben toont Kevin ook de beelden die door zijn vrienden gemaakt zijn. Kevin De Bruyne is de geniale voetballer die 100 procent leeft voor zijn sport, maar naast het veld graag met rust gelaten wordt. Met zijn vrouw en zoontje probeert hij in Manchester een zo normaal mogelijk leven te leiden.

 

Bij hem thuis leer je de echte Kevin kennen, ravottend met zijn zoontje Mason. In volle titelstrijd met Manchester City zien we hoe Kevin zelfs op wedstrijddagen de rust zelve blijft.