Terzake

Deze Video is niet meer beschikbaar. Waarom?

Fragmenten

  1. De fel gecontesteerde boskaart wordt ingetrokken
  2. (Im)mobiliteit Antwerpen
  3. Gesprek met Roger Kesteloot, Directeur-Generaal van De Lijn
  4. Is de Brusselse politiek een doodlopend straatje?
  5. Een memorabele Belgian Pride
Logo van canvas Terzake De fel gecontesteerde boskaart wordt ingetrokken

De fel gecontesteerde boskaart wordt ingetrokken. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois gezegd want “de boskaart druist in tegen mijn rechtsgevoel”. Wat schort eraan?

 

Grote werken op til in Antwerpen. Op 5 juni gaan de leien ter hoogte van de Opera dicht en zal de automobilist die zich in Antwerpen wil verplaatsen, een alternatief moeten zoeken. Toeval wil dat 1 dag later, op 6 juni De Lijn ook start met haar zomerregeling. En dat wil zeggen: minder trams.

 

Is de Brusselse politiek een doodlopend straatje voor al wie graag ook een bestuursniveau hoger gehoord wil worden? De Brusselse politicus en CD&V-jongerenvoorzitter Sammy Mahdi neemt alvast het zekere voor het onzekere en verhuist van Molenbeek naar het Vlaamse Vilvoorde.

 

Brussel en de LGBT-gemeenschap maken zich op voor de Belgian Pride die zaterdag door onze hoofdstad trekt. Ook de 22-jarige Mahmoud Naffakh kijkt ernaar uit want als Syriër, gevlucht uit Aleppo weet hij als geen ander wat het is om als homo onderdrukt te worden.

seizoen 2017
links
rechts