Terzake

Deze Video is niet meer beschikbaar. Waarom?
Logo van canvas Terzake De fel gecontesteerde boskaart wordt ingetrokken
lees minder

De fel gecontesteerde boskaart wordt ingetrokken. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois gezegd want “de boskaart druist in tegen mijn rechtsgevoel”. Wat schort eraan?

 

Grote werken op til in Antwerpen. Op 5 juni gaan de leien ter hoogte van de Opera dicht en zal de automobilist die zich in Antwerpen wil verplaatsen, een alternatief moeten zoeken. Toeval wil dat 1 dag later, op 6 juni De Lijn ook start met haar zomerregeling. En dat wil zeggen: minder trams.

 

Is de Brusselse politiek een doodlopend straatje voor al wie graag ook een bestuursniveau hoger gehoord wil worden? De Brusselse politicus en CD&V-jongerenvoorzitter Sammy Mahdi neemt alvast het zekere voor het onzekere en verhuist van Molenbeek naar het Vlaamse Vilvoorde.

 

Brussel en de LGBT-gemeenschap maken zich op voor de Belgian Pride die zaterdag door onze hoofdstad trekt. Ook de 22-jarige Mahmoud Naffakh kijkt ernaar uit want als Syriër, gevlucht uit Aleppo weet hij als geen ander wat het is om als homo onderdrukt te worden.