Terzake

Deze Video is niet meer beschikbaar. Waarom?
Logo van canvas Terzake Trump Jr. en de Russen
lees minder

Bijna 40 van de 400.000 festivalgangers voor Tomorrowland kregen de afgelopen dagen het bericht van de organisator van het dancefestival dat ze niet meer welkom zijn tijdens het festival. Op basis waarvan kan ze iemand de toegang tot een festivalweide ontzeggen? Katleen Cools vraag het aan de voorzitter van de Privacycommissie Willem Debeuckelaere en Peter De Waele, woordvoerder Federale Politie.

 

"Ik zou het nu wel anders aanpakken." Dat heeft Donald Trump Junior gezegd over zijn omstreden ontmoeting met een Russische advocate in juni vorig jaar. Wat zijn de gevolgen van deze e-mails voor president Donald Trump ? Correspondent Michiel Vos reageert.

 

In juli 2014 vertrok de Belgische Laura Passoni samen met haar man en vierjarig zoontje naar Syrië om er te wonen in het kalifaat van IS. Negen maanden zal ze er uiteindelijk blijven. Als ze terug keert naar België is ze een illusie armer en wordt ze veroordeeld voor deelname aan activiteiten van een terroristische organisatie. Over haar leven in het kalifaat schreef ze het boek “Met mijn zoon in het hart van IS”. Stef Meerbergen sprak met haar.