Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Wanneer komt er een volwaardige regering?

Door de coronacrisis zijn vele mensen in technische werkloosheid beland. Dat betekent minder loon, waardoor de grens met armoede dun wordt voor mensen met een krappe financiële buffer. Sommige mensen mogen vanaf vandaag terug aan het werk. Maar wat als dit niet op een veilige manier kan? En wat als je nog niet aan het werk kan? Stein Falk sprak met twee vrouwen die het financieel moeilijk hebben door de coronacrisis. Annelies ontvangt armoede-expert Wim Van Lancker in de studio.

Wanneer komt er een volwaardige regering? Door de coronacrisis verdween dit naar de achtergrond, maar dit weekend hoorden we verschillende voorzitters over de politieke toekomst. Wordt het opnieuw politiek gekibbel of heeft de crisis iets veranderd? Pieterjan De Smedt geeft een stand van zaken.

Lekker eten zit ingebakken in de Franse identiteit. Maar de Franse restaurants en bistro’s zijn dicht door de coronacrisis. Ook de toeristen, die vaak speciaal voor het culinaire naar Frankijk komen, zijn er niet meer. Hoe ziet de toekomst eruit van de Franse gastronomie? Steven De Craene sprak met sterrenchef Guy Savoy en bistro-eigenaar Alain Fontaine.

Terzake Seizoen 2020 Aflevering 84 32 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Armoede door corona
  2. Franse gastronomie
  3. Regeringsvorming opnieuw van start?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.