Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

De hele wereld hunkert naar een coronavaccin

Victorie! Een vaccin! De hele wereld hunkert naar een coronavaccin en naar een normale manier van leven en samenleven. Maar de weg tussen droom en daad is bezaaid met praktische en ethische hindernissen. Jan De Maeseneer, professor emeritus Huisartsengeneeskunde, loodst ons naar het licht aan het einde van de tunnel.

Komen de coronaklappen nog harder aan bij mensen die al in armoede leven? Exacte cijfers ontbreken, maar de meeste experten zien de ongelijkheid en de miserie wel degelijk toenemen. Volstaan de steunmaatregelen van de overheid? Of vissen heel wat hulpbehoevenden achter het net? Analyse door professor Sociaal Beleid Wim Van Lancker (KU Leuven).

No time to die. De release van deze jubileumfilm in de populaire James Bondreeks moest het najaar in onze bioscopen inzetten met een knal. Op het scherm en in de kassa. Maar in de zalen is dezer dagen zelfs geen gezoem van een projector te horen. Gaat het licht in vele cinema’s definitief uit? Vicky Van den Bergh praat met grote en kleine spelers.

Terzake Seizoen 2020 Aflevering 216 34 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Vechten om vaccin?
  2. Voedt corona armoede?
  3. Hoop voor bioscoop?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.