Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Israël en Palestina: wie stopt de geweldspiraal?

119 Palestijnse doden, onder wie 31 kinderen. Acht Israëlische doden. Dat is de intrieste tussenbalans van raketaanvallen en straatgevechten tussen Israëli en Palestijnen. Correspondent Ties Brock geeft een laatste stand van zaken aan de grens met Gaza. Duiding door conflictjournalist Rudi Vranckx. 

Bijna één op de tien Belgische ondernemingen is een zogeheten zombiebedrijf. Ze drukken de prijzen, zijn een rem op innovatie en bemoeilijken de zoektocht naar personeel. Toch kregen ook deze bedrijven coronasteun. Economist Rudy Aernoudt (UGent) en Eric Van den Broele van dataexpert Graydon luiden de alarmbel en pleiten voor meer financiële fair play. 

Een ex-president die zijn partij stevig in zijn greep houdt. Het is ongezien in de Verenigde Staten. Maar Donald Trump blijft een schaduw werpen op de Republikeinen. Waarvan getuige een opvallende wissel in Washington. Exit Liz Cheney, wegens te kritisch. Trumpgetrouwe Elise Stefanik neemt haar plaats in aan de partijtop. Analyse door Björn Soenens in New York.

Terzake Seizoen 2021 Aflevering 93 31 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Kruitvat ontploft
  2. Zombiebedrijven aan infuus
  3. De schaduw van Trump

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.