Ga meteen naar video

Kan de coronapas in de Brusselse horeca de vaccinatiegraad opkrikken?

Zonder pasje geen hapje tapje. Wie dit najaar in Brussel op café of op restaurant wil gaan, zal wellicht een covid safe ticket moeten voorleggen. Het is de zoveelste poging om de vaccinatiegraad in de hoofdstad op te krikken. In Frankrijk heeft de maatregel alvast een zeker effect. Dirk Van Zundert neemt poolshoogte in Lille. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez - een koele minnaar - reageert.

We agree to disagree. Het lijkt zo stilaan de lijfspreuk binnen Vivaldi. Wordt er duchtig gearmworsteld aan de regeringstafel? En wat zegt dat over de cohesie in de coalitie? Of zijn het toch vooral de voorzitters die elkaar onophoudelijk vliegen trachten af te vangen? We leggen het voor aan Georges-Louis Bouchez.

"Ik heb alle beroepen opgegeven om strijder voor Islamitische Staat te worden." Dat waren de openingswoorden van Salah Abdeslam bij de start van het terrorismeproces. We gaan live naar Steven Decraene in Parijs. En Bram Vandeputte blikt terug op de arrestatie van Abdeslam met Ivo Vereycken, toenmalig directeur operaties van de speciale eenheden.

Terzake Woensdag 08/09 35 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows Beschikbaar tot vrijdag 08/10

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Met QR-code op café?
  2. Valse noten in Vivaldi?
  3. Abdeslam spreekt

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.