Ga meteen naar video

Wat primeert: het Poolse recht of het EU-recht?

Wat primeert: het Poolse recht of het EU-recht? De spanningen tussen Polen en de Europese Unie blijven aanhouden. Wat betekent dit voor de relatie tussen beiden? Willem Van Mullem sprak met Piet Eeckhout, professor Europees recht. Marc Peirs doet verslag vanuit Polen. 

Een agent van de Amerikaanse grenspolitie die te paard een Haïtiaanse vluchteling vastgrijpt, het is een beeld dat wereldwijd voor controverse zorgt. Amerikaans president Biden krijgt veel kritiek over de hardhandige uitzetting van 14.000 Haïtianen die al maanden in de grensstad Del Rio verblijven. Ook van zijn eigen partij. Thomas De Graeve schetst de situatie.

In juli werd het Eifel-gebied in Duitsland bijzonder zwaar getroffen door de overstromingen. Duitsland maakt zich intussen op voor de verkiezingen, maar de mensen in het getroffen gebied hebben andere zorgen. Bram Vandeputte trok naar Arthal en vroeg aan de bewoners wat zij verwachten van de politici. En wat vonden ze van de lachende Armin Laschet? Bram staat Annelies te woord vanuit Stuttgart.

Terzake Woensdag 22/09 29 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows Nog 4 dagen beschikbaar

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Polen op ramkoers met Europese Unie
  2. Impact overstromingen op Duitse verkiezingen
  3. Biden onder vuur over aanpak migranten

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.