Ga meteen naar video
Meer van dit programma

In Dubai is het niet allemaal pracht en praal

Wie dacht dat de mondmaskers definitief in de prullenmand zouden verdwijnen, koesterde ijdele hoop. De stijgende besmettingscijfers veroorzaken onrust in de ziekenhuizen én in de Wetstraat. Het kernkabinet buigt zich over extra maatregelen. Débora Votquenne polst de temperatuur in de ziekenhuizen en we gaan live naar Pieterjan De Smedt aan het kernkabinet.

Tien westerse landen stonden drie dagen lang oog in oog met Turks president Erdogan. Die laatste dreigde ermee hun ambassadeurs het land uit te zetten omdat ze hadden aangedrongen op de vrijlating van filantroop en mensenrechtenactivist Osman Kavala. Een potentiële diplomatiek storm, die vandaag plots weer gingen liggen. Duiding door Turkijekenner Joost Lagendijk in Istanbul.

Zaken doen in Verenigde Arabische Emiraten. Het lijkt wel de goldrush van de 21ste eeuw. Dubai trekt zakenlui aan van over de hele wereld. Maar voor sommige onder hen verandert die droom in een regelrechte nachtmerrie. Jens Franssen praat met twee Vlaamse ondernemers die nu noodgedwongen illegaal overleven in Dubai. De donkere zijde van de pracht en praal.

Terzake Maandag 25/10 30 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Corona winteroffensief?
  2. Donkere zijde van Dubai
  3. Diplomatiek armdrukken in Turkije

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.