Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Zijn kinderen de motor van de epidemie en moeten we ze vaccineren?

Zijn kinderen de motor van de epidemie? Op die gevoelige vraag heeft menig expert het voorbije anderhalf jaar de tanden stuk gebeten. Nu de besmettingen op scholen opnieuw oplopen, komt de kwestie weer op tafel. Moeten we onze kinderen gaan vaccineren? Stefan Grielens van het Vrij CLB Netwerk en epidemioloog Pierre Van Damme (UAntwerpen) voeren het debat.

Wie in China naam en faam geniet en tegen de kar van de communistische partij rijdt, mag zich voorbereiden op een maandenlange afzondering. Maar met het MeToo-schandaal rond tennisster Peng Shuai lijkt de klassieke verdwijntruc niet te gaan werken. Kan de zaak Peking zuur opbreken? Analyse door Yaqiu Wang van Human Rights Watch en sportjournalist Hans Vandeweghe.

Een dik jaar geleden werden grote delen van Zuid-Frankrijk en Noord-Italië geteisterd door ongezien noodweer en verwoestende overstromingen. Steven Decraene trok terug naar het rampgebied, waar vele slachtoffers nog steeds niet of onvoldoende geholpen worden. Wacht de Waalse slachtoffers straks hetzelfde lot? Burgemeester van Verviers Muriel Targnion reageert.

Terzake Dinsdag 23/11 37 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows Beschikbaar tot donderdag 23/12

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Kinderen vaccineren?
  2. Ellende na Alex
  3. Vergeetput van Peking

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.