Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Wat is de oplossing voor de coronacrisis in het onderwijs?

Chaos. Zo staat vandaag op vele schoolborden in al dan niet lege klaslokalen te lezen. Kan alleen een eenduidig en krachtdadig beleid de coronacrisis in het onderwijs beheersbaar houden? Of is een gedifferentieerde aanpak voorlopig de beste van alle slechte opties? Nancy Libert van ACOD Onderwijs en Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) voeren het debat.

Zijn we alleen maar veilig als iedereen veilig is? Wetenschappers waarschuwen alleszins al langer dat landen met een lage vaccinatiegraad een potentiële broeihaard van nieuwe varianten zijn. Heeft vaccinegoïsme de omikronvariant gebaard? We leggen het voor aan gynaecologe Marleen Temmerman die woont en werkt in Kenia.

In New York gaat vandaag het proces tegen Ghislaine Maxwell van start. De ex-vriendin en rechterhand van Jeffrey Epstein zou de miljardair geholpen hebben om minderjarige meisjes te ronselen en te misbruiken. Inge Vrancken schetst de turbulente levenswandel van Maxwell en haar vermoedelijke rol in de zedendelicten. Björn Soenens duidt de inzet van de rechtszaak.

Terzake Seizoen 2021 Aflevering 230 37 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Corona in de klas
  2. Omikron gevolg van vaccinongelijkheid?
  3. Macht, miljarden en misbruik

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.