Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Het was een gitzwarte zondag op en langs de voetbalvelden

Het was een gitzwarte zondag op en langs de groene grasmatten. Gewelddadige incidenten overschaduwden de sportieve prestaties op onze velden. Waarom slagen we er maar niet in om het hooliganisme een halt toe te roepen? Doen onze buurlanden beter? Analyse door sportjournalist Tom Boudeweel. Voorzitter van de Pro League Peter Croonen zit bij Annelies aan tafel.

Ze ziet zichzelf als de Franse versie van Angela Merkel en wil de moeder van alle Fransen worden. Valérie Pécresse is de eerste vrouwelijke presidentskandidaat van Les Républicains. Naar eigen zeggen is ze de enige die Macron kan kloppen in de race naar het Élysée. Overmoed of daadkracht? Frankrijkkenner Frederik Dhondt schetst een portret van Pécresse.

Verkrachting. Foltering. Weken- of zelfs maandenlang zonder buitenlucht, verse lakens of proper ondergoed. Overbevolkte cellen bezaaid met ontlasting en etensresten. Welkom op Rikers Island, het gevangeniseiland in New York City, waar bijna 6000 gedetineerden verblijven in mensonterend omstandigheden. Björn Soenens tekent getuigenissen op.
 

Terzake Seizoen 2021 Aflevering 235 30 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Treurnis op de tribune
  2. De Franse Merkel
  3. Vergeetput van New York

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.