Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Biden en Poetin praten over de situatie tussen Rusland en Oekraïne

De spanning aan de grens tussen Oekraïne en Rusland is al weken te snijden. Vandaag hebben de Amerikaanse president Biden en Russisch president Poetin overleg gepleegd over de situatie. Maar zal dat de spanning in de regio doen afnemen? Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek, en Ria Laenen, regio-expert Rusland, geven hun analyse.

December is met de komst van de Sint en Kerstmis dé pakjesperiode bij uitstek en dus één van de drukste maanden van het jaar voor Bpost. Vanmorgen ging CEO Dirk Tirez zelfs mee op pad als postbode. Sinds juli staat hij aan het roer. Hoe ziet hij de toekomst van Bpost? Annelies vraagt het hem in de studio.

De Turkse Lira verloor dit jaar al 45 procent aan waarde ten opzichte van de dollar. Veel Turken zien hun geld dus aan waarde verliezen en krijgen te maken met alsmaar stijgende prijzen. Voor een oplossing kijken ze naar hun president. Maar wat zijn eigenlijk de plannen van president Erdogan en is hij niet ook zelf verantwoordelijk voor deze situatie? Inge Vrancken maakt een reportage over de financiële toestand in Turkije.
 

Terzake Seizoen 2021 Aflevering 236 34 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Overleg Poetin en Biden
  2. Inflatie in Turkije
  3. Toekomst van Bpost

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.