Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Heeft het overleg aan de grens tussen Rusland en Oekraïne nog slaagkans?

Diplomaten draaien overuren in de hoop de lont uit het kruitvat te halen aan de grens tussen Rusland en Oekraïne. Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken was gisteren in Kiev, vanmiddag in Berlijn en morgen ontmoet hij zijn Russische ambtsgenoot in Genève. We gaan live naar correspondente Iris de Graaf in Moskou, ze wikt en weegt de slaagkansen van het overleg.

Nederland keek vanmiddag nagelbijtend naar het programma BOOS, dat kwam met onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Bram Vandeputte bundelt de strafste fragmenten en mediajournalist Jean-Pierre Geelen van De Volkskrant duidt de draagwijdte van de uitzending.

Amerikaans president Joe Biden verscheen aan de start met grootse plannen en mooie beloftes: Biden de bruggenbouwer zou zowel de breuken in de pijpleidingen als de scheuren in de samenleving aanpakken. Amerika zou opnieuw een leider worden. Heeft Biden de daad bij het woord gevoegd? Amerikawatcher Thomas De Graeve maakt de balans op.

Terzake Donderdag 20/01 33 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Oorlogsdreiging in Oekraïne
  2. In de ban van BOOS
  3. Hoge pieken, diepe dalen

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.