Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Wat is rol van België in conflict Oekraïne?

De spanning tussen het Westen en Rusland blijft hoog oplopen. Zowel Rusland, de Verenigde Staten en de NAVO maken zich militair paraat. Wat kan en moet de rol van België hierin zijn? Wouter De Vriendt, fractieleider Groen, en Theo Franken, Kamerlid N-VA, gaan in debat.

Vanmorgen kondigde de Londense politie een onderzoek aan naar de verschillende feestjes in Downing Street No 10 tijdens de lockdowns. Ze gaan ‘mogelijke schendingen van de coronamaatregelen’ onderzoeken. Het aantal feestjes blijft oplopen, zo zou er ook een verjaardagsfeest zijn geweest voor de Britse premier tijdens de eerste lockdown. Daarnaast kan Johnson zich ook nog verwachten aan een rapport van een intern onderzoek door topambtenaar Sue Gray. Hoe lang kan hij nog aanblijven? Lia van Bekhoven reageert vanuit Londen.

Facebook veranderde onlangs zijn naam in Meta. Zo willen ze de focus brengen op de Metaverse, een online wereld waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten. Bram Vandeputte en Stein Falk doken in deze digitale wereld.

Terzake Dinsdag 25/01 33 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Wat is rol van België in conflict Oekraïne?
  2. Politie gaat Partygate onderzoek
  3. Wat is de Metaverse?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.