Ga meteen naar video

Aflevering 1

Maandenlang registreerden onbemande camera's in alle discretie de sessies van de therapeuten en hun cliënten. Zo wordt de intimiteit van de gesprekken en de anonimiteit van de cliënten gerespecteerd. De patiënten zijn niet herkenbaar, maar ze laten wel in het diepst van hun ziel kijken. Ze zeggen wat elders niet gezegd kan worden en spreken uit wat ze zelf vaak amper durven voelen.

 

De verhalen in 'Therapie' zijn zo verscheiden als het leven zelf. De therapeuten gaan aan de slag met moeilijkheden rond trauma's, fobieën, depressie, angst, hechting, scheiding, opvoeding, partnerkeuze, ouder worden en afscheid nemen. 'Therapie' kijkt ook binnen in de wereld van de therapeuten zelf. Hoe verwerken zij hun sessies, wat nemen ze mee naar huis en hoe gaan ze te werk?

 

De therapeuten die aan het programma meewerken, zijn: prof. dr. Sarah Bal - psycholoog en gedragstherapeut kinderen en jongeren Jaak Beckers - psycholoog en gedragstherapeut Gert De Kinder - psycholoog en gedragstherapeut kinderen en jongeren dr. Sam Deltour - psychiater en psychodynamisch therapeut in opleiding dr. Bie Peuskens - arts, psychiater en systeemtherapeut Luc Van de Ven - klinisch ouderenpsycholoog Hadi Waelkens - psycholoog, seksuoloog en systeemtherapeut

Therapie Seizoen 1 Later kijken Favoriet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Human Interest

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.