Ga meteen naar video

Hoe word je paparazzo?

In deze aflevering trekt Tom naar Londen om er paparazzo te worden. In de Britse hoofdstad worden per dag miljoenen tabloids verkocht en er werken dan ook horden paparazzi. Met een boekje als leidraad dompelt Tom zich onder in deze aparte wereld.

Hij slaagt erin om onuitgenodigd foto's te maken tijdens een filmpremière. Maar foto's maken is één ding, ze verkocht krijgen is iets moeilijker. Tom heeft daarom een afspraak met Darryn Lyons, zelf begonnen als paparazzo en nu eigenaar van Big Pictures, het grootste fotoagentschap ter wereld.

Een goeie paparazzo word je uiteraard niet van de ene dag op de andere. Het vergt veel geduld en oefening. Om sneller de technieken onder de knie te krijgen en voeling te krijgen met het leven van een paparazzo, stuurt Darryn Tom op pad met Martin, één van zijn beste fotografen. Die zal hem 24 uur op sleeptouw nemen en tonen wat wel of niet werkt.

Tom slaagt er effectief in om een aantal celebrities voor zijn lens te krijgen, maar Darryn Lyons wil meer: hij stuurt Tom op pad met als opdracht een écht exclusieve foto te maken ...

Tomtesterom Seizoen 1 Aflevering 1 Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Human Interest Beschikbaar tot 31/12/2025

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.