Ga meteen naar video

Tussen ons

Hoe kan je omgaan met een moeder die zwaar verslaafd is aan medicatie en nog slechts een schim van zichzelf lijkt te zijn? Is er voldoende liefde voor je zoon om hem onvoorwaardelijk te blijven steunen als hij zich steeds meer in drank en drugs verliest? Hoe bang is een klein meisje voor haar dronken vader? 'Tussen ons' vertelt het aangrijpende verhaal van drie ouder-kind duo's die verbonden zijn door eenzelfde strijd om hun geliefde zoon, dochter, moeder of vader te blijven steunen.

Maar hoe onvoorwaardelijk is de liefde wanneer een verslaving lonkt? Telkens opnieuw een strijd tussen liefde en verslaving. Een documentaire van Sam Geyskens, Vincent Everaerts en Lander Haverals voor productiehuis 'De Chinezen' in samenwerking met VAD (Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs) en Te Gek!?

Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij de Zelfmoordlijn kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be. Via de Druglijn kan je ook terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 078151020 of via www.druglijn.be.

Docu 2020 61 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Beschikbaar tot dinsdag 30/11

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.