Ga meteen naar video

Irak

Twee gasten meenemen die nooit eerder in oorlogsgebied waren: dat was ook voor Rudi Vranckx spannend. Hoe zouden zij zich gedragen? Zou al zijn ervaring voldoende zijn om hen te begeleiden en op te vangen waar nodig?

Rudi koos daarom bewust om zijn eerste gasten Joris Hessels en Dominique Van Malder mee te nemen naar Irak, het land dat voor hem als een tweede thuis voelt na zijn vele bezoeken de afgelopen jaren. In de door IS volledig vernielde stad Mosul kent Rudi blindelings de weg. Hij maakte er vrienden voor het leven toen hij honderden muziekinstrumenten die Vlamingen doneerden, persoonlijk aan de muzikanten ging afgeven.

De littekens van de oorlog zijn er nog vers, de ontmoetingen innemend en hartelijk. Een ideale combinatie voor een eerste reis met twee gasten die het sinds 'Radio Gaga' gewoon zijn hun hart te openen voor verhalen van anderen.

Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be.

Tussen oorlog en leven Seizoen 1 Afl.1 van 3 50 min Later kijken Favoriet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Docu Nieuws en actua Langer dan een jaar beschikbaar

Hallo

Profiel Hulp nodig?

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.