Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Michel Lelièvre mag binnenkort vervroegd vrijkomen

Vandaag is beslist dat Michel Lelièvre, de handlanger van Marc Dutroux, binnenkort vervroegd mag vrijkomen. Lelièvre werd in 2004 veroordeeld tot 25 jaar cel. Hij werd onder meer schuldig bevonden aan foltering en opsluiting van vier meisjes, waarvan twee het niet overleefden. Aan tafel reageren Betty en Paul Marchal, de ouders van de vermoorde An Marchal. VRT-journalist Caroline Van den Berghe volgde toen het proces. 

127 dagen. Nog nooit heeft het zo lang geduurd om een Vlaamse regering te vormen. Maar sinds vanmorgen om 7.19 uur is er eindelijk witte rook. Eén van de hoofdonderhandelaars, Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten, blikt terug op de marathon-onderhandelingen. Wordt zij minister? 

Kent u Snelle al? In Nederland staat hij al 9 weken op nummer 1 en ook hier in Vlaanderen begint zijn Nederlandstalige hiphop de radiostations te veroveren. Op Spotify haalt hij miljoenen streams. Op YouTube werd zijn doorbraakhit SCARS in 8 maanden tijd al meer dan 7,2 miljoen keer bekeken. Het gaat snel voor deze jonge rapper - Lars Bos voor vrienden en familie - maar vanavond houdt Snelle halt bij Danira. 

En vliegende reporter Sander Gillis trok naar Brasschaat dat het straks opnieuw zonder zijn burgemeester Jan Jambon moet stellen.

Vandaag Seizoen 2019 Aflevering 17 51 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Michel Lelièvre binnenkort vrij?
  2. Actua
  3. Finaal witte rook
  4. Jambon stopt als burgemeester
  5. Snelle is de nieuwe hiphop-sensatie uit Nederland

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.