Naar audiodescriptie

Bob Sleeckx

Bob Sleeckx

Beroep

  • rij-examinator
  • tangoleraar
  • Founder van Boowie, samen met Lowie Bomans

Relatie?

  • Jana Blommaert
  • Tamara Vereken
  • Christine Leysen
  • Terug naar Tamara

We leren Bob kennen als rij-examinator van Jana. Bob heeft een merkwaardige persoonlijkheid. Dat merkt Jana ook. Het prikkelt haar en al snel beginnen de twee te daten. De stuntelige Bob heeft nog niet veel ervaring in relaties, maar Jana neemt hem graag op sleeptouw.

Naast Jana heeft Bob ook nog een andere passie: tangodansen. Mayra en Ann waren enthousiaste leerlingen van Bob. Ook Marianne, Leo, Tom, Judith, Sam en Tim volgden.

De relatie met Jana verloopt stroef en ze besluiten om niet langer een koppel te blijven. Na een speels experiment leert Bob Tamara beter kennen en kunnen ze niet weerstaan aan elkaars charmes. Tamara trekt in bij Bob die al een tijdje in het huis van Lowie en Sam woont. In het huis leeft Bob helemaal op. Zijn huisgenoten worden zijn beste vrienden, net als Luc Bomans, voor wie hij graag zorgt, net als Lowie en Rosa. De dood van Luc doet Bob veel pijn.

Na het succesvol slagen van zijn doctoraat heeft Bob zin in een nieuwe uitdaging. Hij ziet in Lowie, die architectuur studeert, de perfecte zakenpartner. Met de nodige overtuigingskracht slaat het duo uiteindelijk de handen in elkaar en ontstaat hun eigen bedrijfje Boowie.

Bob is samen met Tamara, maar hun relatie krijgt een eerste barst wanneer Tamara een gevaarlijk flirtspel begint met Dries, die werkt in opdracht van Karin. Ondanks Bob enorm gekwetst is, geeft hij Tamara nog een kans en Tamara kiest volledig voor Bob. Ze wordt onverwachts zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit.

Christine heeft op haar beurt Bob in haar vizier en na een hobbelige weg van aantrekken en afstoten laat Bob haar dichter komen. Zo dicht zelfs dat Christine hem niet veel later ten huwelijk vraagt en hij "ja" zegt. Hierdoor verliest hij alle connectie met zijn vrienden. Christine eist steeds meer tijd en aandacht en ze trekt hem weg van iedereen.

Ze gaan ook op huizenjacht en Christine wil zwanger worden. Tegelijk beseft Bob dat hij een fout heeft gemaakt en gaat hij, met Karin als advocaat, de strijd aan om zijn zoon Leo te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraagt Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

Na een bewogen vrijgezellen, waar Christine zogezegd het bed indook met Philippe, en Bob zijn liefde verklaarde aan Tamara, staan Christine en Bob voor de burgemeester. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Bob is verbluft. Wat moet hij doen?

Bob gaat toch naar Tamara, maar wanneer hij haar bezig ziet met Dries en Leo besluit hij om te vertrekken. Hij geeft Christine een nieuwe kans en ze trouwen toch. Na de trouw twijfelt Bob of Christine wel echt zwanger is. Wanneer ze toegeeft dat ze gelogen heeft, vraagt Bob de scheiding aan.

Bob en Tamara leggen het bij en met hulp van Lowie en Olivia vormen de twee opnieuw een koppel. Bob, Tamara en Leo zijn een gelukkig gezinnetje.

En zo kan Bob zich weer volop focussen op zijn bedrijf samen met Lowie en Tania, die ondertussen ook bij Boowie werkt.

Een shockgolf gaat door het gezin Sleeckx wanneer Bob de diagnose kanker krijgt. Met Tamara trouw aan zijn zijde gaan ze de behandeling in.

Na enkele intensieve behandeling is het verlossende nieuws eindelijk daar. Bob is genezen. Hij kan aan geen betere manier denken om dit te vieren en vraagt Tamara dan ook ten huwelijk. Tamara zegt volmondig ja. Het koppel wil in mei graag trouwen.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.