Naar audiodescriptie

Britt Van Notegem

Britney Van Notegem

Britt is de dochter van Nancy De Grote en Eddy Van Notegem. De officiële naam van Britt is eigenlijk Brigitte, door een foutje van Eddy bij haar geboorte.

Britt ouders scheiden wanneer ze 10 jaar is. Ze krijgt er een pluspapa bij wanneer Nancy trouwt met Dieter Van Aert.

Britt kan de eerste lessen van haar middelbare schoolcarrière niet meevolgen door een ongeval nadat ze op de fiets wordt aangereden door Stan met zijn brommer. Ze belandt enkele weken in een rolstoel. Als puber rebelleert ze af en toe. Zo steelt ze de trouwring van Rosa Verbeeck, maar ze wordt al snel betrapt door haar moeder, die haar een straf geeft.

Britney met Dieter en Nancy

Britt is erg actief op sociale media en gaat vaak viraal door filmpjes met haar neefje Vic te posten. Op school maakt dat haar niet populair en ze wordt gepest door haar klasgenootjes Jelle en Charlotte. De pestkoppen krijgen na verloop van tijd ook kleine Vic in het vizier en ontvoeren hem. Britney vertelt eindelijk wat er aan de hand is en Vic wordt gered.

Britt begint aan haar nieuwe hobby: atletiek. Daar ontmoet ze Zihame en de twee worden beste maatjes. Ze raakt ook bevriend met Robin Bomans en wordt verliefd op hem, maar hij vindt haar marginaal. Britney besluit dat ze vanaf nu 'Britt' genoemd wil worden.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.