Naar audiodescriptie

Christine Leysen

Christine Leysen

Christine maakt haar intrede als één van de collega's op de school waar Olivia ook werkt.

Al gauw wordt duidelijk dat ze niet rap vrienden maakt. Ze kan het niet vinden met Kaat, ze is gemeen tegen Philippe en zij en Olivia worden vijanden. Christine is gaan roddelen bij de directie over de thuissituatie van Olivia, die op dat moment haar pleegkind Emil ziet vertrekken.

Christine heeft een oogje op Bob, maar die verkeert nog met Tamara. Van zodra die twee uit elkaar gaan, beginnen Bob en Christine een relatie. Christine wil zo snel mogelijk trouwen en vraagt Bob ten huwelijk. De dag van het huwelijk heeft Bob twijfels. Aan het altaar roept Olivia dat Tamara aan het bevallen is van zijn kind. Christine houdt Bob tegen en vertelt hem dat ook zij in verwachting is van zijn kind.

Christine lachend tijdens de dag van het huwelijk met Bob

Bob kiest uiteindelijk toch voor zijn kind en ex-vrouw. Christine blijft alleen achter. Zonder man en zonder kind, want dat was gelogen. Ze verdwijnt een tijdje van het toneel.

Totdat ze plots terug opduikt als geheimzinnige Tinderdate van Adil. De klusser wordt dolverliefd op de leerkracht en de twee starten een relatie. Iets wat de vrienden van Adil, Lowie en Bob uiteraard niet leuk vinden. Wanneer Christine zich inkoopt in de zaak van Adil en omdoopt naar de naam ACE, verbreken de 2 vrienden het contact met Adil.

Christine omarmd Adil

Gelukkig voor de tortelduifjes houdt Adil voet bij stuk. Zijn vrienden moeten zich neerleggen bij zijn romantische keuzes. En dat blijkt een schot in de roos te zijn, letterlijk. Christine wordt zwanger van een baby'tje. Of nee, 2 baby'tjes. Ze krijgen in verwachting van een tweeling en geven ze de namen Finn en Jaan.

Helaas is er geen plaats voor de roze wolk voor ons koppel. Nog voor de geboorte treden er complicaties op en de twee moeten afscheid nemen van Finn. Christine breekt vroegtijdig haar water en bevalt van de tweeling, Jaan blijkt gelukkig gezond te zijn.

Christine en Adil lachend terwijl ze horen dat Christine een tweeling verwacht

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.