Naar audiodescriptie

Dieter Van Aert

Dieter Van Aert

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Dieter aan het werk met Tim

Hoewel hij zich amuseert als barman in De Withoeve, wil Dieter graag terug politieagent worden. Na enkele psychologische tests is 'Superflik Didi' back in business. Eenmaal aan de slag bijt hij zich vast in de zaak-Jasper. Zo komt hij misdadiger Jacques op het spoor.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.