Naar audiodescriptie

Dries Van Aken

Dries Van Aken

De charmante en ambitieuze rechtenstudent Dries is de nieuwe assistent van Karin en Tom in het advocatenbureau.

Karin vraagt Dries om een stokje te steken tussen de relatie van Bob en Tamara. Wanneer dit niet lukt, zet ze zelf haar zinnen op hem en de twee belanden in bed samen. Maar Dries heeft een andere motivatie. Hij wil zich wreken op de dood van zijn vader. Hij beschuldigt Karin van fiscale fraude en ze wordt gestraft. Karin, op haar beurt, zorgt ervoor dat de moeder van Dries haar caravan moet verlaten. De moeder van Dries sterft niet veel later.

Dries gaat op enkele dates met Kaat, maar wanneer hij erachter komt dat zij transgender is, breekt hij met haar op brute wijze. Hij helpt Tamara uit de nood en liegt dat hij de vader is van haar ongeboren kind. De twee bouwen een echte vriendschap uit en wonen tijdelijk samen in de illegale caravan.

Dries verdient ook een centje bij door het vergezellen van rijpere dames. Deze carrièrewending kreeg een start met hulp van Marianne...

Dries in gesprek

Tijdens zijn avonturen als gigolo ontmoet hij Reinhilde, een rijke, oudere dame die al snel gevoelens krijgt voor hem. Dries weigert echter op haar avances in te gaan en dat stemt haar niet gelukkig. Samen met Karin smeedt ze een plan en beschuldigen ze Dries van verkrachting.

Gelukkig voor Dries gaat Reinhilde wanneer puntje bij paaltje komt niet door met het plan. Dries besluit zich opnieuw te focussen op zijn juridische carrière en gaat terug aan de slag in het advocatenbureau. De vonk slaat ook over tussen hem en Judith en de twee beginnen een relatie.

Wanneer Reinhilde komt te overlijden, blijkt dat Dries in haar testament staat. Hij erft een serieus bedrag en investeert in Boowie.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.