Naar audiodescriptie

Karin Baert

Karin Baert

Karin is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Decker-Baert samen met Tom De Decker. Ze staat bekend als een harde tante en topadvocate.

Karin is altijd erg flirterig geweest en heeft al verschillende relaties gehad, onder andere met Toon en Ruben. Met Tom heeft ze ook meermaals het bed gedeeld. Maar wanneer Steven, een oud-geliefde, aan haar deur staat, beslist ze voor hem te gaan. Hun relatie stopt wanneer Steven ontdekt dat hij aan ALS lijdt. De affaire tussen Karin en Tom wordt verdergezet tot Judith, Toms vrouw, hier achter komt. Sindsdien hebben de twee een knipperlichtrelatie.

Karin werd jong moeder van haar zoon Kobe. Die stond ze af aan haar moeder omdat ze haar studies en latere carrière eerst plaatste. Kobe komt als volwassen twintiger terug in haar leven om te melden dat haar moeder overleden is. Later blijkt ook dat Steven de vader is van Kobe.

Karin en Tom

Wanneer Tom en Karin voor de zoveelste keer uit elkaar gaan, is het oorlog tussen de twee. Tom laat Karin royeren en zij zint op wraak.

Ze ontmoet Xander, de zoon van Tania. Hij is ervan overtuigd dat Tom zijn moeder heeft verkracht toen ze jong was. Karin vertelt Xander dat ze hem wil helpen om een klacht in te dienen tegen Tom. Ze spant Xander helemaal voor haar kar, maar hij verliest de controle en ontvoert Robin, de zoon van Tom.

Robin wordt veilig en wel teruggevonden. Karin heeft veel spijt van haar aandeel in de zaak en doet er alles aan om het goed te maken. De vonk slaat terug over tussen de twee en ze beginnen opnieuw een relatie.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.