Naar audiodescriptie

Nancy De Grote

Nancy De Grote

Nancy is de moeder van Femke , Renzo en Britney. Vaak moest ze bemiddelen wanneer Femke en Eddy mekaar in de haren wilden vliegen. Maar ze ziet Eddy doodgraag en ze geeft dan ook haar jawoord tijdens haar eigen sprookjeshuwelijk. Ook wanneer Eddy terug in de gevangenis belandt omwille van zijn frauduleuze praktijken, blijft ze hem steunen.

Ze werkt als kuisvrouw in Zus & Zo en bij Marianne Bastiaens. Tot grote ergernis van Marianne steekt Nancy haar neus overal tussen, maar toch kan Marianne Nancy erg appreciëren.

Wanneer Marianne in de gevangenis zit op verdenking van de moord op Geert, blijft Nancy haar steunen. Tegen de zin van Ann en Mayra. Zij ontslaan Nancy. Daarenboven verliest ze ook haar job bij de Zus & Zo. Nancy had het enorm moeilijk met Peggy, de vrouw die haar kleinzoon Lucas ontvoerde.

Ook haar huwelijk met Eddy loopt spaak. Die belandt in de gevangenis omdat hij de remmen van de bestelwagen van de Zus & Zo saboteerde. Door zijn toedoen overleed hun kleinzoon, Lucas. Daarom vraagt Nancy de scheiding met Eddy aan.

Nu Femke en Peter in bezit zijn van het vastgoed van de voormalige Zus & Zo, waar nu De Withoeve en LEV zijn ondergebracht, verhuizen zij. Omdat er voldoende plaats is, neemt Nancy er ook haar intrek onder de voorwaarde zich enkel te bemoeien met de zaak wanneer het haar wordt gevraagd.

Nancy loopt politieagent Dieter tegen het lijf. Ze bouwen een vriendschap op die al snel evolueert naar 'benefietvrienden' en later naar een echt koppel. De twee tortelduifjes trouwen en ook Nancy's dochter Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Nancy, Britney en Eddy

Nancy gaat aan de slag bij Taxi LEV, waar ze zich ontpopt als de beste taxichauffeur van thuisland. Ze is er dan ook het hart van in wanneer Femke en Simonne het taxibedrijf willen verkopen. Ze start haar eigen taxibedrijf: Taxi Nancy.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.