Naar audiodescriptie

Paulien Snackaert

Paulien Snackaert

Relaties?

  • Jens De Belder
  • Bram Schepers
  • Rafael Campo
  • Adil Bakkal
  • Gescheiden met Kobe
©één

Paulien is de jongste dochter van Julia.

Paulien had een relatie met Bram, maar die liep op de klippen wanneer ze zwanger bleek te zijn. Ze besloot om abortus te plegen. Later stort ze zich in een ingewikkelde relatie met Rafael, met wie ze een passie voor fotografie deelt. Maar Rafael gaat een relatie aan met zijn halfzus Femke en steekt Peter neer. Paulien kan niet geloven dat haar vriend zo'n verschrikkelijke dingen heeft gedaan.

Paulien stuurt haar foto's op naar een Amerikaanse academie voor fotografie. Ze wordt geaccepteerd, maar heeft de financiële hulp van Luc Bomans nodig om de opleiding te kunnen betalen.

Na een dik jaar staat ze terug voor de deur bij Julia; ze keert terug naar huis om haar eindwerk af te maken. Al snel krijgt ze een job in de Frens en ook aan mannelijke aandacht ontbreekt het haar niet. Uiteindelijk kiest ze voor de totaal onverwachte liefde van Adil.

©één

Paulien gaat door een bijzonder moeilijke periode nadat ze per ongeluk haar beste vriend én zakenpartner Jens aanrijdt. Jens overlijdt aan zijn verwondingen, maar Paulien wordt vrijgesproken. Ondertussen woont Paulien samen met Adil in het huis van Lowie en Sam.

Paulien en Adil zijn klaar om een stapje verder te gaan: ze willen dolgraag een kindje. Helaas verloopt de weg om zwanger te worden minder vlot dan gehoopt. Wanneer blijkt dat Julia compleet begint te flippen en Simonne en Waldek ontvoert, krjigt Paulien nog meer stress, wat de kans om zwanger te raken niet bepaald positief beïnvloedt. Na tussenkomst van de wetenschap is het uiteindelijk toch prijs: Adil en Paulien verwachten hun eerste kindje.

Ook de band met haar eigen moeder heeft Paulien voorgoed doorgeknipt nu Julia na haar misdaden is opgenomen in de psychiatrie.

Helaas draait de kinderwens van Adil en Paulien uit op niks. Na een eerste miskraam volgt een positieve zwangerschapstest. Adil en Paulien zijn in de wolken, tot Paulien van de trap valt als ze bijna 5 maanden zwanger is. Ze verliezen hun dochter Lotte en door een infectie verliest Paulien haar baarmoeder: ze zal nooit mama kunnen worden.

Hun relatie overleeft de onvervulde kinderwens niet. Adil en Paulien breken voorgoed. Adil gaat even op vakantie naar zijn moeder, maar Paulien kan het niet verwerken en ze beslist om de Frens te sluiten. Ze probeert een einde te maken aan haar leven. Gelukkig kan Ann op haar inpraten en redt ze haar.

Paulien trekt een tijdje in bij Ann en Tania. Ze leert Kobe beter kennen en delen een droom over een nieuw begin. De twee kussen en vormen een koppel.

Ze dromen ook van een kindje samen. Ze gaan voor adoptie, maar dit wordt een bijzonder lange weg. Ze zetten er vaart achter en Paulien vraagt Kobe ten huwelijk. Niet veel later zeggen ze vol liefde "ja" tegen elkaar.

Kobes moeder Karin is geen fan van Paulien en houdt zich niet in om dat duidelijk te maken. Paulien heeft het er eerst lastig mee, maar uiteindelijk vindt ze een manier om met Karin om te gaan. Bovendien vindt ze in Rosa een soort van tweede moeder.

Het geluk staat echter deze keer ook niet aan Paulien haar kant. De adoptieprocedure voor Kobe en Paulien loopt moeizaam en er komt wrevel in het huwelijk. Paulien beslist dat zij en Kobe toch niet gemaakt zijn voor elkaar. Ze vraagt de scheiding aan en gaat terug wonen bij haar broer Lowie.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.