Naar audiodescriptie

Sam De Witte

Sam De Witte

Sam is een energieke en zelfzekere dertiger, die al enkele jaren aan het hoofd staat van haar eigen klusbedrijf, De Kabouters. Het is een klein bedrijfje met slechts twee werknemers, maar de zaken draaien goed en Sam vindt het tijd om uit te breiden.

Tijdens haar zoektocht naar een extra werkkracht komt ze eerst bij Bram terecht. Maar nog voor hij één dag heeft gewerkt, ruilt hij zijn job bij De Kabouters in voor een plekje achter de toog van de Frens. Frank, die al een hele tijd op zoek is naar werk, gaat solliciteren bij Sam, maar hij komt van een kale reis terug. Hij past niet echt in het profiel van de Kabouters; vooral zijn turbulente verleden is voor Sam een probleem.

Sam voegt Frank toch toe aan haar team dat na enkele strubbelingen een geoliede tandem wordt. Ook op het vlak van de liefde zit het haar mee; ze leert Tim kennen en ze beginnen een relatie.

Tim en Sam vormen een mooi koppel, maar over één punt zijn ze het oneens: kinderen. Tim wil dolgraag kinderen, maar Sam staat hier niet voor open. Zij is zelf geadopteerd en wil zelf nooit kinderen. Tot Sam onverwachts zwanger wordt. Ze maakt een afspraak voor een abortus maar verandert toch van gedachten. Ze wil wél één ding doen voor ze zelf moeder wordt: haar eigen biologische moeder vinden. Ze komt uit bij Simonne.

Simonne raakte als tiener zwanger en ging ervan uit dat haar kindje doodgeboren werd. Dat was de schuld van Simonnes moeder, Yvette en Simonnes zus, Angèle. Deze onthulling zorgt dan ook even voor een breuk in de familie, maar stilaan groeien de vrouwen naar mekaar toe. Op kerstavond van 2015 zet Sam haar dochter, Hannah op de wereld.

Sam en Simonne

Later breidt het gezin verder uit wanneer Sam haar neef Joren in huis neemt. Joren is de zoon van Sams broer Bill, die kampt met een alcoholverslaving.

Na enkele jaren het succesvolle bedrijf De Kabouters te runnen, besluit Sam dat ze haar leven over een andere boeg wil gooien. Ze verkoopt haar bedrijf aan Adil en wordt de zaakvoerster van Bar Madam.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.