Naar audiodescriptie

Tania Tibergyn

Tania Tibergyn

Tania werkt bij een bedrijf dat keukens installeert. Judith schakelt haar hulp in en zo leert ze Ann kennen. De twee klikken meteen en worden verliefd. Achteraf blijkt dat Tom in zijn jongere jaren ooit achter Tania aan zat, maar die wees hem destijds af. Ze zijn wel nog altijd goeie vrienden.

Tania houdt een tijdje de boot af voor een serieuze relatie met Ann, maar geeft uiteindelijk toch toe. Tot Tania Ann bedriegt met Karin na een dronken avond.

Tania is op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteert bij Boowie. Ze wordt aangenomen als nieuwste collega van Bob en Lowie.

Tania en Ann geven elkaar een kus

Een jaar lang gaat alles goed tussen Ann en Tania tot blijkt dat Tania een geheim heeft. Ze werd als 15-jarige verkracht een kreeg daardoor een zoon: Xander Tibergyn. Xander is ervan overtuigd dat Tania's jeugdvriend Tom de dader is. Ook Ann gelooft deze theorie, aangezien Tom destijds een zeer losbandige levensstijl had. Tom wil zijn trots niet opzij zetten en weigert een DNA-test af te nemen. Daarom besluit Ann een DNA-test te doen. Er wordt verwantschap gevonden tussen haar en Xander. De bom barst ten huize De Decker en Xander gaat serieus te keer tegen zijn moeder. Hij stormt razend weg als zij geen rechtszaak tegen Tom wil aangaan en het verleden wil laten rusten. Hij ontvoert Toms zoon, Robin.

Tom is in alle staten na de verdwijning van Robin en kan niet geloven dat het verwantschap tussen Ann en Xander klopt. Daarom dient hij zelf een staal in. Daaruit blijkt dat hij niet de vader van Xander is, maar dat hij net als Ann wel nauw aan hem verwant is. Ann en Tom vermoeden bijgevolg dat hun vader, Walter, zich destijds aan Tania heeft vergrepen. Ze contacteren hun moeder in de hoop dat zij hen meer kan vertellen en zij bevestigt het verhaal.

Xander dringt het huis binnen en gaat de harde confrontatie met zijn moeder aan. Tania probeert haar woorden te draaien en keren om Xander tevreden te stellen, wat resulteert in een hardhandige schermutseling. Tania weert zich af en rent naar buiten, maar kan niet ontsnappen en wordt op de grond gedrukt. Ann hoort haar geschreeuw en ziet hoe Tania bijna vermoord wordt door Xander. Ann red het leven van Tania, maar vermoordt daarbij Xander. Tania is kapot van verdriet en moet afscheid nemen van haar zoon.

Tania wil de relatie met Ann niet stopzetten, maar Ann heeft het te moeilijk met wat er allemaal gebeurd is en verhuist naar het buitenland.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.