Naar audiodescriptie

Viv Van Rooy

Viv Van Rooy

Viv Van Rooy wordt gespeeld door Lynn Van den Broeck. We leren haar kennen als klasgenoot van Joren. Ze zit als enige vrouw in het zevende jaar. Het eerste groepswerk van het nieuwe schooljaar maakt ze samen met Joren.

Viv trekt meer en meer op met Joren. Ze zou het liefst dag en nacht in zijn gezelschap vertoeven. Helaas voor Joren blijkt dit geen liefdeskwestie te zijn.

De gezinssituatie van het vrolijke meisje blijkt allesbehalve rooskleurig te zijn. Met een invalide moeder die afhankelijk is van een drugsverslaafde man, heeft Viv een zware last van haar schouders. Ze is dan ook maar wat blij als blijkt dat Jasper verdwenen is.

De moeder van Viv neemt haar leven terug in handen en dochterlief heeft opnieuw meer ruimte in haar leven voor mannelijk schoon.

Zo belandt ze in de armen van meesterlover Lowie Bomans.

Lowie en Viv kussen elkaar

Na een meningsverschil door een bemoeizieke Lowie dumpt Viv hem. Ze zoekt opnieuw de liefde en vindt die in de vorm van de knappe Jef. Lowie zoekt troost bij Emma maar blijft altijd in de buurt hangen van Viv. Tijdens een dubbeldateweekend in de Ardennen doen de koppels van partnerruil en belandt Viv opnieuw in het tentje van Lowie.

Viv en Jef

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.