Beleef de trouw van Bob en Tamara

Het huwelijk van het jaar komt eraan en dat moet gevierd worden. Daarom nodigen Bob en Tamara jou graag uit op hun trouw. Zie het kleed van Tamara in het echt. Herbeleef de geloften van de geliefden en hef een glas op de liefde. In de aflevering van vrijdag zie je hoe het echtpaar het ja-woord geeft en tijdens het event krijg jij een exclusieve preview van het vervolg van deze festiviteiten.

Wil jij graag de liefde van Bob en Tamara vieren? Bemachtig dan hier je tickets voor het leukste trouwfeest waar je ooit te gast zal zijn.  

Wat kan jij verwachten op deze magische dag?

1) Maak een ontdekkingswandeling (2 km) doorheen de abdijsite van Herkenrode.  Tine en Christophe hebben online video’s gemaakt die je terplekke kan downloaden op je gsm via je dataverbinding. Zo kom je alles te weten over de omgeving. Starten kan vanaf 12.30, laatste aanmelding voor de wandeling is om 14.30.

2) Na je wandeling ben je welkom op het evenementenplein en word je heugelijk ontvangen met een glaasje Feniks-bubbels in een exclusief Bob en Tamara glas, dit is helemaal voor jou.

3) Kan je niet wachten op het bruidspaar? Katrien De Ruysscher, Bram Spooren, Yemi Oduwale, Nawfel Bardad-Daidj en Mathias Vergels warmen je op het grote podium op voor de grote glamoureuze intocht van de geliefden.

4) Daarna zal het gelukkige echtpaar hun huwelijksgeloften opnieuw uitspreken voor ons allemaal.

5) Klaar voor een dansje? Wij ook! Daarom krijgt iedereen de kans om het beste van zichzelf te geven tijdens de openingsdans.

6) Hoe loopt het trouwfeest in de reeks af? Je krijgt een exclusieve preview op groot scherm in primeur de aflevering van maandag 30 mei.

7) Een feestje wordt afgesloten met een echte party, daar zorgen Mathias Vergels en zijn live-band Het Goede Voorbeeld voor.

Waar gaat het koppel het ja-woord geven? 

Jij kan erbij zijn!  Zet zondag 29 mei 2022 al in je agenda en bestel je tickets hier.  We zien je graag op de adbijsite van Herkenrode in Hasselt. Vanaf 12u30 kan je de ontdekkingswandeling doen, rond 15u00 komen de acteurs op het podium.

© VRT

Wie zijn de andere genodigden?

Je kan op deze dag net als Yemi Oduwale en Katrien De Ruysscher, Nawfel Bardad-Daidj, Mathias Vergels en Bram Spooren aanschouwen hoe Bob en Tamara hun liefde bezegelen.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.